Dit moet je weten voor je een laptoptas gaat kopen

Dit moet je weten voor je een laptoptas gaat kopen

Laptoptassen zijn praktische metgezellen voor elke dag. In de eerste plaats beschermen laptoptassen uw waardevolle elektronische apparaten tegen schade door vallen en vocht. Ze zijn ook vaak uitgerust met extra vakken. Deze dienen om andere accessoires zoals smartphones, pennen etui of documenten in op te bergen. Hoe groot deze extra vakken zijn en hoeveel het er zijn, hangt af van de grootte.

De vulling van laptoptassen biedt bescherming tegen schokken. Bovendien zijn de meeste laptoptassen waterdicht. Dankzij de handgrepen en draagriemen profiteert u bovendien van meer draagcomfort.

Hoe kunnen laptoptassen worden gebruikt?

Als u veel reist, privé of beroepsmatig, zijn laptoptassen meestal onmisbaar. Op het werk zijn laptoptassen ideaal als businesstas of conferentietas. Zo heb je altijd je documenten bij je voor de volgende presentatie. Op zakenreizen heeft u geen extra stuk bagage nodig, want ruime laptoptassen bieden extra ruimte.

Als u veel met het openbaar vervoer reist, kunt u met laptoptassen kleinere projecten uitvoeren en onderweg werken. En een universitair leven zonder laptoptassen is nu moeilijk voor te stellen. Vooral wanneer u heen en weer gaat tussen verschillende collegezalen en seminar ruimtes, heeft u met het juiste model altijd al uw documenten bij de hand.

Welke merken en modellen zijn er?

Er zijn talloze modellen laptoptassen op de markt. Hoogwaardige modellen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Apple, Alassio, BASE XX, hama of hp. Samsonite en Acer maken ook laptoptassen. Een Samsonite laptoptas biedt veel handige opbergvakken en is daarom bijzonder interessant voor de zakenreizigers. Een Acer-laptoptas wordt onder meer gekenmerkt door een elegante afwerking en hoogwaardige materialen.

Of het nu gaat om een laptoptas dames of een laptoptas heren - er zijn verschillende ontwerpen en varianten beschikbaar voor elke smaak. Naast de fabrikanten kunnen laptoptassen ook worden onderscheiden in 3 verschillende types:

Zakelijke laptoptassen

Business tassen vallen op door hun klassieke rechthoekige vorm. Ze zijn meestal gemaakt van leer of stof. Deze laptoptassen zijn bijzonder geschikt voor dagelijks zakelijk gebruik. Ze zijn voorzien van een handvat en kunnen vaak worden uitgebreid met een schouderriem. In effen zwart of grijs, deze laptoptassen slaan altijd een goed figuur en stralen professionaliteit uit.

Schoudertassen

Laptoptassen in de vorm van schoudertassen hebben een lange schouderriem. Deze modellen worden over of op de schouder gedragen en worden gekenmerkt door een hoog draagcomfort en zijn inprincipe tassen met laptopvak. Zeer handig,

Laptophoezen

Zogenaamde laptophoezen zijn meestal gemaakt van leer of vilt. Het model wordt geopend en gesloten met een rits net als bij etui's. Deze variant heeft echter weinig of geen extra vakken. Bovendien hebben laptoptassen geen riemen of handvatten.