Motorgroepsreis Schotland? Reis langs de North Coast 500, Isle of Skye & Cairngorms!

Motorgroepsreis Schotland? Reis langs de North Coast 500, Isle of Skye & Cairngorms!

Schotland, met zijn ruige landschappen, mystieke kastelen en gastvrije bevolking, is een droombestemming voor elke motorrijder. Wat is er mooier dan dit prachtige land te verkennen tijdens een onvergetelijke motorgroepsreis?

North coast 500

Deze reis neemt je mee langs de beroemde North Coast 500, een 830 kilometer lange route die voert langs de adembenemende noordkust van Schotland. Onderweg geniet je van glooiende heuvels, pittoreske dorpjes, dramatische kliffen en prachtige stranden.

Isle of skye

Een van de hoogtepunten van de reis is ongetwijfeld het Isle of Skye, een paradijselijk eiland met een betoverend landschap van bergen, lochs en watervallen. Je rijdt langs smalle wegen met spectaculaire uitzichten en bezoekt charmante dorpjes zoals Portree en Staffin.

Cairngorms nationaal park

De reis voert je ook door het Cairngorms Nationaal Park, het grootste nationale park van het Verenigd Koninkrijk. Hier vind je de hoogste bergen van Schotland, waaronder de Ben Nevis, en kun je prachtige wandelingen maken en genieten van diverse outdooractiviteiten.

Rijke historie en cultuur

Naast de prachtige natuur, heeft Schotland ook een rijke historie en cultuur. Je bezoekt eeuwenoude kastelen, zoals Urquhart Castle en Stirling Castle, en proeft lokale specialiteiten zoals whisky en haggis.

Voor wie is een motorgroepsreis naar Schotland?

Ervaren motorrijders die op zoek zijn naar een uitdagende en afwisselende rit

Motorrijders die de schoonheid van Schotland willen ontdekken

Liefhebbers van historie en cultuur

Reizigers die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring

Waarom kiezen voor een motorgroepsreis naar Schotland?

Gezelligheid en kameraadschap

Je rijdt samen met een groep gelijkgestemde motorrijders en er is altijd wel iemand met wie je kunt kletsen of een ervaring kunt delen.

Veiligheid

Met een groep rijd je nooit alleen en er is altijd iemand in de buurt om te helpen.

Gemak

De reisorganisatie regelt alles voor je, van de overnachtingen tot de routes. Zo kun je je volledig focussen op het genieten van de rit.

Nieuwe ervaringen

Tijdens een motorgroepsreis beleef je dingen die je op eigen houtje waarschijnlijk niet zou meemaken.

De mooiste routes met MTR motorreizen

MTR Motorreizen biedt diverse motorgroepsreizen naar Schotland aan, met routes die langs de mooiste plekjes van het land gaan. Hieronder vind je een greep uit de mooiste routes die je tijdens de reis kunt rijden:

Waarom kiezen voor MTR motorreizen?

Ervaren reisbegeleiders

De reizen worden begeleid door ervaren motorrijders die alle ins en outs van Schotland kennen.

Goede organisatie

MTR Motorreizen regelt alles voor je, van de overnachtingen tot de routes. Zo kun je je volledig focussen op het genieten van de rit.

Kleinere groepen

MTR Motorreizen werkt met kleine groepen, waardoor je meer persoonlijke aandacht krijgt en je je reisgenoten beter kunt leren kennen.

Gezelligheid en kameraadschap

Je rijdt samen met een groep gelijkgestemde motorrijders en er is altijd wel iemand met wie je kunt kletsen of een ervaring kunt delen.

Klaar om Schotland te ontdekken?

Ben je klaar om de mooiste routes van Schotland te ontdekken? Boek dan vandaag nog een motorgroepsreis naar Schotland van MTR Motorreizen!

Tip

Begin op tijd met boeken, want de reizen zijn populair!