Waarom kiezen voor eigen vervoer naar Belgische luchthavens?

Waarom kiezen voor eigen vervoer naar Belgische luchthavens?

Als je je op vakantie gaat, zijn er verschillende manieren om naar de luchthaven te gaan. Denk hierbij aan reizen met de trein, jezelf weg laten brengen door familie of vrienden, ook kun je bijvoorbeeld een taxi nemen. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor, om met hun eigen auto naar een luchthaven in België te komen. Ben je nieuwsgierig wat hier de reden van is? Dat kun je hieronder lezen!

Voordelen met eigen auto naar luchthaven in België

Hou je ervan om de regie in eigen hand te houden? Vind je het vervelend als je afhankelijk bent van anderen? Kies er dan voor om met je eigen auto naar een luchthaven in België te gaan. Hiermee heb je zelf de regie van je reis in handen, dit geeft je niet alleen het gevoel van controle, het is ook nog eens erg relaxt. Jij bepaalt namelijk lekker zelf hoe laat je vertrekt, hoe je rijdt en hoe lang je erover doet. Sjouwen met bagage beperk je met eigen vervoer tot het minimum, omdat je bijvoorbeeld niet op een bepaald punt klaar moet staan voordat je opgepikt wordt door een taxibusje. Een ander groot voordeel van reizen met je eigen auto, is dat je er ook nog eens veel kosten mee kunt besparen. Het lijkt aantrekkelijk zo’n reis met het openbaar vervoer of het delen van een taxibusje; in de praktijk valt dit nog best tegen wat dit je kost. Kies jij ook voor het gemak van eigen vervoer?

Parkeren op Zaventem

Parkeren Luchthaven Zaventem? Dat is prima mogelijk! Parkeren op deze luchthaven is namelijk goed geregeld en bovendien ook nog eens hartstikke voordelig. Je kunt er onder andere voor kiezen op deze luchthaven om je auto te parkeren op één van de grote parkeerplaatsen vlakbij de luchthaven en je vervolgens door een shuttledienst naar de luchthaven te laten brengen. Wil je nog meer gemak? Kies dan voor valet-parkeren, hierbij wordt je auto vanaf de luchthaven naar een parkeerplaats gebracht. Als je weer terugkomt, staat deze weer keurig voor je klaar. Ideaal toch?  

Parkeren op Charleroi

Parkeren luchthaven Charleroi? Ook bij deze luchthaven kun je prima kiezen voor eigen vervoer. Je kunt hier gebruikmaken van meerdere mogelijkheden op het gebied van parkeren. Ook hier kun je bijvoorbeeld kiezen voor valet-parkeren. Ideaal als je houdt van comfortabel reizen, waarbij je zo min mogelijk wilt slepen met je bagage en je wachttijden wilt minimaliseren. Je kunt hier je auto ook parkeren op de grote parkeerplaatsen net buiten de luchthaven en gebruik maken van een shuttledienst. Dat wordt straks genieten van een relaxte heen- en terugreis met je eigen auto naar de luchthaven!