3 tips als je Camp Nou in Barcelona gaat bezoeken

3 tips als je Camp Nou in Barcelona gaat bezoeken

Ga je binnenkort naar Barcelona en wil je daar het Camp Nou bezoeken? Dat is een zeer verstandige keuze; dit stadion moet je één keer in je leven gezien hebben! Als je het van de buitenkant ziet, maakt het al heel veel indruk, maar aan de binnenkant is het nog imposanter. Op deze heilige plek heeft onze eigen Johan Cruijff veel indruk gemaakt, zowel in het veld als erbuiten. Maar er hebben nog veel meer Nederlanders gespeeld, waaronder Patrick Kluivert en Frank de Boer. Wij hebben drie goede tips voor je, als je Camp Nou gaat bezoeken. Lees je mee?

Bezoek een wedstrijd

Als je een echte voetballiefhebber bent, ga dan zeker ook naar een wedstrijd van Barcelona. Het allerleukste is om eerst een rondleiding door het stadion te doen, om vervolgens een wedstrijd te bezoeken. Als je namelijk beschikt over de achtergrondinformatie over de club en het stadion, beleef je een wedstrijd nog intenser. Over het algemeen geldt; hoe beter de plek, hoe hoger de prijs voor een kaartje. Dit geldt ook voor de belangrijkheid van een wedstrijd; hoe belangrijker de wedstrijd, hoe meer je moet betalen voor een kaartje. Voor welke plek of wedstrijd je ook kiest; een wedstrijd van Barcelona is fantastisch om mee te maken!

Bestel online je tickets

Als je zonder tickets naar Camp Nou gaat, is de kans levensgroot dat er een lange rij staat. Het is natuurlijk zonde van de tijd als je moet wachten in zo’n rij, bestel daarom je kaarten vooraf online. Op het moment dat je bij het stadion aankomt, kun je met je online gereserveerde ticket, namelijk zo doorlopen. Vaak als je moet wachten, krijg je het koud en als het ook nog eens slecht weer is, word je nog nat ook. Bovendien is wachten vaak ook niet bevorderlijk voor het humeur. De wachttijd die je nu bespaart, kun je fijn besteden aan andere leuke dingen in Barcelona.

Neem de tijd

Camp Nou Barcelona Stadium is echt het bezoeken waard. Zeker voor voetballiefhebbers is deze plek heilig, neem er dan ook ruim de tijd voor. Laat je niet opjagen door andere mensen die deze tour snel even willen doorlopen. Tijdens de tour kun je onder andere alle prijzen zien die Barcelona heeft gewonnen, de plek waar de spelers het stadion betreden en je mag zelfs de kleedkamer bewonderen. Dichterbij kun je toch echt niet komen, neem er dan ook vooral lekker de tijd voor!