Camping boeken?

Camping boeken?

Heb je altijd al eens willen gaan kamperen? Of misschien heb je het wel vaker gedaan, maar wil je nu wat meer weten over de mogelijkheden? In dit blogbericht vertellen we je alles over het boeken van een camping. Waar moet je op letten als je een campingboek koopt en waar vind je de beste aanbiedingen? Lees snel verder om erachter te komen!

Kamperen tips

Wanneer je gaat kamperen is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Zorg ervoor dat je weet wat je mee moet nemen en maak een lijstje met alle spullen die je nodig hebt. Op die manier vergeet je niks en heb je alles bij de hand wanneer je gaat kamperen. Een andere tip is om een campingboek te kopen. In een campingboek staan alle campings in Nederland vermeld met adres, contactgegevens en een korte beschrijving. Zo weet je precies welke camping bij jou in de buurt is en wat er allemaal te doen is. Het kan ook handig zijn om een camping boek mee te nemen op vakantie, zodat je altijd weet waar de dichtstbijzijnde camping is. Ideaal als je camping wilt hoppen!

Enkele tips voor het kopen van een campingboek:

- Kijk of het boek actueel is. Het kan namelijk zo zijn dat er sinds het uitkomen van het boek een aantal campings gesloten zijn of verhuisd zijn.

- Kijk of het boek een kaart van Nederland bevat, zodat je makkelijk kunt zien welke campings er in de buurt zijn.

Kamperen met elektrische auto

Als je wilt gaan kamperen met een elektrische auto, is het belangrijk om te weten, waar de dichtstbijzijnde laadpaal is. Zo weet je zeker dat je auto opgeladen kan worden wanneer je hem nodig hebt. Het is natuurlijk nog fijner als je kunt beschikken over je eigen laadpaal op je kampeerplek. Dit is nu mogelijk op heel veel campings in Europa. Een camping met laadpaal boek je gemakkelijk en snel online. Hiermee weet je zeker dat je accu straks altijd goedkoop opgeladen is en je met een gerust hart de weg op kunt gaan. Online kun je alle campings met laadpaal in Europa vinden, dus ook als je naar Frankrijk of Spanje gaat, kun je op het internet jouw ideale camping met eigen laadpaal vinden.