Comfortabel op reis met jouw eigen hoofdkussen? Doen!

Comfortabel op reis met jouw eigen hoofdkussen? Doen!

De beste reistips voor een comfortabele reis naar uw vakantiebestemming is om uw eigen hoofdkussen/reis nekkussen mee te brengen. Urenlang rechtop zitten kan ongelooflijk oncomfortabel zijn, maar een reiskussen kan uw reis een stuk draaglijker maken. Of u nu een vlucht met rode ogen neemt of de trein, de beste reiskussens zijn comfortabel, ondersteunend en draagbaar. 

Reiskussens of hoofdkussen tips over kenmerken als comfort, duurzaamheid, draagbaarheid en kwaliteit. Testers selecteerden de beste opties terwijl ze het accessoire gebruikten voor road trips, lange afstandsvluchten en treinreizen. De beste keuze voor het beste reiskussen op basdis van reviews en ervaring deskundige. Deze optie maakte indruk op ons met zijn unieke asymmetrische ontwerp waarmee passagiers het hoofdkussen kunnen aanpassen en draaien om hun nek, kin en hoofd te ondersteunen met de verschillende verhoogde delen van het hoofdkussen. We vinden het ook fijn dat de hoes van milieubewust gerecycled polyester is. Daarnaast vonden we de beste keuzes voor reizigers die houden van een zachter of steviger hoofdkussen, samen met stijlen die perfect zijn voor midden stoel en ook budget bewuste reizigers.

360 graden neksteun

Als u in een vliegtuig, trein of auto slaapt, moet u aandacht besteden aan de ondersteuning van uw nek en hoofd. Als uw hoofd tijdens de slaap zakt, beperkt dit uw ademhaling en kunt u een pijnlijke nek of zelfs hoofdpijn krijgen. Uw reiskussen moet voldoende ondersteuning bieden zodat uw nek goed rechtop blijft staan zonder het gevoel te hebben dat u wordt afgekneld.

Draagbaarheid is de sleutel 

Of u nu licht bepakt of onverpakte, een reiskussen dat in een kleine draagtas past is ideaal om mee te nemen op reis. Natuurlijk zijn er reiskussens die niet kunnen worden samengeperst, maar ze moeten toch gemakkelijk aan een koffer kunnen worden vastgeklikt en niet tegen veel dingen botsen als u door een luchthaven of treinstation reist.  

Denk aan het vulmateriaal 

Reizigers die van een steviger kussen houden, moeten kiezen voor een hoofdkussen van traagschuim die meer steun biedt dan een opblaasbaar alternatief. Hoofdkussens van microkorrels kunnen net zo ondersteunend zijn als die van traagschuim, maar ze zijn meestal wat zachter en meer geschikt voor reizigers die graag wat minder structuur willen tijdens het slapen.