Entree Fee Suriname, hoe regel je dat vooraf?

Entree Fee Suriname, hoe regel je dat vooraf?

Dat regel je natuurlijk online! De makkelijkste manier om er zeker van te zijn dat je soepel Suriname binnenkomt en je vakantie meteen kan beginnen. Vanaf 1 juli 2022 is het voor toeristen en mensen die familie bezoeken, niet meer nodig om een visum te hebben om Suriname binnen te komen. Hiervoor in de plaats gekomen, is een Entry Fee. Goed om te weten dat je deze Fee moet betalen om het land binnen te komen, als je dit online regelt, is dit zo gedaan!

Van visum naar Entree Fee

Voor 1 juli 2022 had je een visum nodig om Suriname binnen te komen. Vanaf deze datum is dit echter verandert. Ga je op familiebezoek? Lekker op vakantie naar Suriname? Dan is een visum niet meer nodig en hoef je alleen maar deze Entry Fee te voldoen. Ga je werken in Suriname? Een studie volgen? Of ga je zakendoen in Suriname? Dan heb je een ander doel dan familiebezoek of vakantie en moet je nog steeds wel een visum aanvragen. Entree Fee voor Suriname aanvragen? Dit doe je snel en gemakkelijk online!

Voordelen vooraf regelen

Entree Fee Suriname prijs? Het exacte bedrag wat je moet betalen, kun je online vinden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je daar op de luchthaven staat. Wel zo fijn als je graag alle kosten van je vakantie in beeld wilt hebben vooraf. Dit is overigens één van de voordelen van het online regelen van je Entry Fee voor Suriname. Een ander voordeel is dat je hier geen tijd aan kwijt bent als je arriveert in dit prachtige land. Geen wachtrijen, geen onduidelijke lijsten die je in moet vullen, je vakantie kan meteen beginnen! Hier komt nog bij dat je online ook nog eens met iDEAL kunt betalen. Een betalingsmethode waar heel veel mensen graag gebruik van maken, het is namelijk snel en betrouwbaar. Nog een voordeel van het online aanvragen is dat je dit volledig in het Nederlands kunt doen. Dit formulier wordt bovendien nog een keer gecontroleerd door iemand die goed Nederlands spreekt. Op deze manier weet je zeker dat je soepel het land in kunt komen. Heerlijk toch?