Fly-drive vakantie boeken? Dit zijn de voordelen

Fly-drive vakantie boeken? Dit zijn de voordelen

Een vakantie met de auto is altijd erg leuk. Je bent zo niet verbonden aan andere reizigers, het openbaar vervoer of een bepaalde grote plaats. Je kunt vrij rondrijden en een regio verkennen op je eigen tempo. Langere rondreizen zijn daarom erg populair. Je kunt hierbij je eigen auto meenemen, maar ook een auto huren op de bestemming. Soms kan dit zorgen voor wat gedoe, omdat de prijzen flink kunnen verschillen per verhuurbedrijf. En je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Wil je van te voren weten waar je aan toe bent? Dan kun je ook kiezen voor een fly-drive vakantie.

Direct van start met een fly-drive

Een fly-drive vakantie is ideaal als jij vanaf het vliegveld meteen wilt vertrekken met de auto. Je boekt bij je vakantie en vliegtickets dan namelijk ook meteen een huurauto. Deze kun je rondom het vliegveld ophalen, waarna je meteen kunt vertrekken. Het voordeel van een fly drive reis boeken, is dat je alles voor je vertrek al geregeld hebt. Tijdens je vakantie kom je dus niet voor onverwachte situaties te staan. Vanaf de luchthaven kun je meteen de auto pakken naar je hotel of appartement. De dag daarna kun je dan ook meteen de stad of regio verkennen, of beginnen aan je rondreis.

Langer genieten van de huurauto

Wil je tijdens je vakantie veel zien en doen? Met een fly-drive vakantie kun je de dag van aankomst meteen genieten van je vakantie. Als je op de bestemming nog een auto moet huren, kun je hier al snel een paar dagen mee bezig zijn. Heb je een goed bedrijf en een huurauto gevonden? Dan kun je deze soms na een dag of langer pas gaan gebruiken. Met een fly-drive heb je dit probleem niet. Je weet zeker dat alles goed geregeld is. Ook hoef je de auto niet een paar dagen van te voren terug te brengen. Aan het einde van je vakantie kun je de auto gemakkelijk weer afleveren rondom het vliegveld.

Rondreis boeken in of buiten Europa? Kijk dan even op internet naar het aanbod. Zoek je bijvoorbeeld naar fly drive Nieuw-Zeeland? Vergelijk dan de prijzen van verschillende reisorganisaties en kies de beste deal.