Een wereldbol kopen voor in huis?

Een wereldbol kopen voor in huis?

Een selectie terrestrische wereldbollen is weredwijd te verkrijgen. Van massief of geperforeerd, metaal of papier, er is voor ieder wat wils. Wat uw stijl van decoratie ook is, u vindt tussen van wereldkaarten tot grote wereldbollen het type da perfect in uw interieur zal staan. Met een ruime keuze aan kleuren, vindt u een uitgebreid assortiment en een grote wereldbol kopen is een koud kunstje. Liefhebbers van het traditionele object zullen kiezen voor een klassiek model, maar als je wat meer originaliteit wilt, laat je dan verleiden door een van onze zeer designer modellen. Ook hier nodigt metaal zichzelf uit in onze wereldkaarten en we bieden je meer verfijnde modellen, allemaal in metaal of wereldbollen in metallic tinten die weten hoe ze met het licht in je kamer moeten spelen. Dit originele decoratieve object zal niet alleen uw aandacht trekken, maar ook die van uw dierbaren en gasten. Een echt object dat we met plezier observeren, de aardbol verleidt jong en oud. We bieden een afgestoft collectie, dus geniet van een stijlvolle wereldbol.

Het ideale decoratieve object voor wereldbol trotters

Heb je altijd de ziel van een ontdekkingsreiziger gehad? Ben je op zoek naar een cadeau voor je vriend die constant de wereld rondreist? Wacht niet langer en kies voor een van onze aardbollen. Je kunt erover nadenken door je fantasie de vrije loop te laten. Kies een model met gedetailleerd reliëf voor liefhebbers van aardrijkskunde of een meer verfijnd model als je op zoek bent naar een design noot in je interieur die ontsnapping en reizen oproept. Maar ook voor leerling wereldbol trotters zijn wereldkaarten ideale decoratieve objecten. Wek inderdaad het wereldbewustzijn van uw kind met een van onze wereldbol. Het zal perfect zijn plaats vinden in zijn kamer en zal zowel een educatief object als een decoratief object zijn.

De eerste aardbol zou in het midden van de 1e eeuw voor Christus zijn gemaakt. AD door Crates of Malos, een Griekse geleerde. Ten tijde van de grote ontdekkingen, in 1490, produceerde de geograaf Martin Benhaïm een ​​wereldbol waarop hij de gegevens droeg die werden geleverd door de waarnemingen van Claude Ptolémée, Marco Polo en Portugese zeevaarders. Het oppervlak is versierd met dessins die het aantrekkelijk maken om naar te kijken.

Koning Lodewijk XIV liet aardbollen bouwen met een diameter van 3,87 m; de koning liet een bril maken zodat hij de inscripties op het oppervlak gemakkelijk kon lezen.