Twente wordt nog mooier op de E-chopper

Twente wordt nog mooier op de E-chopper

Op zoek naar een leuk uitje in Twente? Kies voor een E-chopper tour door dit prachtige stukje Nederland! Twente staat bekend om zijn prachtige dorpjes, idyllische kastelen en schitterende natuur. Het is ook een omgeving met veel historie, denk hierbij bijvoorbeeld aan de textielindustrie. Kortom, een ideale omgeving om met een leuke groep mensen te genieten van een leuke dag!

Duurzaam en voordelig uitje

De E-chopper wordt elektrische voortbewogen. Dit maakt een E-chopper tour ook nog eens een heel duurzaam uitje. Er hoeven voor dit uitje geen fossiele brandstoffen te worden gebruikt, ideaal als je dit bijvoorbeeld als bedrijf of persoon belangrijk vindt. Als je bijvoorbeeld als bedrijf in je strategie hebt staan dat je duurzaamheid belangrijk vindt, kun je dit bij je medewerkers extra benadrukken door te kiezen voor een E-chopper tour. Ook als je bijvoorbeeld met een groep klanten iets leuks wil doen, zou dit het ideale uitje kunnen zijn. Ook het lanceren van een nieuw (duurzaam) product zou op deze manier in stijl kunnen worden gevierd. Doordat je tijdens de E-chopper tour voornamelijk door mooi natuurgebied rijdt, wordt het duurzame karakter van dit uitje, nog eens extra versterkt. De prijzen van de E-chopper tour vallen overigens ook nog eens reuze mee; hierbij geldt; hoe langer je gaat rijden, hoe voordeliger het wordt. Dus als je kiest voor een grote tour door het prachtige Twente, ben je ook nog eens per uur erg goedkoop uit!

Afwisselend uitje door Twente

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor de familiedag? Gaat je beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en regel jij het vrijgezellenfeest? Doe je de personeelszaken voor een bedrijf e weet je nog niet wat je dit precies wil gaan doen als bedrijfsuitje? E-chopper rijden Twente wordt gegarandeerd een succes! Je kunt dit boeken bij het Schwarzwald in Rijssen, hier kun je overigens ook kiezen voor een arrangement. Denk hierbij aan een arrangement waar bij je na afloop gaat BBQ’en, ook kun je kiezen voor een lopend buffet na afloop. Lijkt het je leuk om nog een activiteit te doen die dag? Kies dan bijvoorbeeld voor de pub quiz of de escape room. Dat wordt een onvergetelijk uitje in het prachtige Twente!