Welke populaire vakantiebestemmingen liggen in onze tijdzone?

Welke populaire vakantiebestemmingen liggen in onze tijdzone?

Je gaat op vakantie maar dat gedoe met verschillende tijden dat wil je allemaal niet. Dan moet je dus rekening houden met de tijdzone. Binnen onze eigen tijdzone zijn er genoeg leuke vakantiebestemmingen te vinden dus erg moeilijk hoeft het niet te zijn. Wij hebben er een paar voor je gevonden die ook nog eens vrij dichtbij liggen.

Vissersdorpjes bezoeken in Normandië

Normandië ligt op ongeveer 600 kilometer van Utrecht en toch waan je je in een compleet andere wereld wanneer je daar bent. Normandië staat bekend om de mooie vissersdorpjes en gezellige kustplaatsen. Houd je van een stukje cultuur snuiven? Dan moet je daar zeker zijn geweest.

De Elzas

Een bekende streek in Frankrijk is de Elzas. Je kunt daar genieten van de vele wijngaarden en ook van de kastelen die deze streek rijk is. Ben je gek op wijn dan is dit een ontzettend mooie streek om naar toe te gaan op vakantie. Je kunt daar heerlijk genieten van de mooie wijnen die ze hebben op een gezellig terrasje.

Het Zwarte Woud

Ben jij een enorme fan van mountainbiken en wil je eens ergens anders fietsen dan in ons mooie Nederland? Dan moet je zeker een uitstapje maken naar het Zwarte Woud. Je hebt daar veel mooie bergtoppen en ongerepte natuurgebieden. Vanaf Utrecht ongeveer zes uurtjes rijden en dan ben je al in dit supermooie gebied.

De Opaalkust

Mooie stranden, gezellige vissersdorpjes en unieke rotskusten? Die vind je in Noord-Frankrijk aan de Opaalkust. Dit gebied is erg mooi om het per fiets te verkennen. De leuke kustplaatsjes zijn ontzettend gaaf om te bezoeken en zeker de moeite waard. Heb je zin om wat meer van dit mooie landschap te ontdekken dan is dit zeker een aanrader.

Piepklein Luxemburg

Dit land kan dan piepklein zijn maar het is wel ontzettend mooi om naar op vakantie te gaan. Zeker wanneer je gek bent op de natuur moet je hier gewoon eens geweest zijn. Bossen, meren en rivieren maar ook grotten, Luxemburg heeft het allemaal. Ben je dus een echte avonturier en geen zin om ver te reizen dan is Luxemburg het land waar je wezen moet.