3 tips voor een spectaculair personeelsfeest

3 tips voor een spectaculair personeelsfeest

Ga jij het eerstvolgende personeelsfeest organiseren? Omdat je hiervoor gevraagd bent, of misschien ben je wel de eigenaar van het bedrijf? Wellicht vind je het lastig om iets origineels te bedenken, wat leuk is en bovendien ook nog eens betaalbaar blijft. Wij hebben drie goede tips voor je, waarmee jij gegarandeerd een spectaculair personeelsfeest kunt organiseren. Hier komen ze!

Kies voor een arrangement

Losse onderdelen organiseren op verschillende locaties; doe het niet! Dit zorgt ervoor dat mensen van locatie naar locatie moeten reizen, overal moeten ze er weer ‘even in komen’ en bovendien loop je meer risico op bijvoorbeeld pech onderweg. Door te kiezen voor een arrangement op één locatie ben je niet alleen een stuk goedkoper uit (losse onderdelen boeken is duurder), bovendien zorg je ervoor dat iedereen lekker in de stemming blijft en de organisatie in handen is van een professioneel bedrijf. Kies er bijvoorbeeld voor om je personeelsfeest bij het Schwarzwald in Rijssen te organiseren. Hier kun je rekenen op een personeelsfeest dat tot in de puntjes geregeld is!

Spraakmakende activiteiten

Kies voor spraakmakende activiteiten waar nog lang over nagepraat wordt. Wat te denken van bijvoorbeeld E-chopper rijden door een bosrijke omgeving? Of buggy rijden? Natuurlijk is quad rijden ook supergaaf. Misschien lijkt het je wel leuk om een buggytour te gaan doen. Met zijn allen erop uit met een gemotoriseerd voertuig, levert gegarandeerd een geslaagde dag op. Je rijdt met zijn alleen door een prachtige omgeving, het zorgt voor de nodige adrenaline en voor veel verhalen achteraf. Je kunt ervoor kiezen om na deze activiteit ook nog een activiteit te doen, bijvoorbeeld een pub quiz of kies je voor de escape room? Voor welke activiteiten ga jij?

Voordelig genieten

Een personeelsfeest hoeft echt niet duur te zijn. Kies gewoon voor een arrangement dat past binnen je budget, op die manier weet je vooraf waar je aan toe bent qua kosten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een voordelige BBQ of een lopend buffet. Voor de organisatie is het boeken van een arrangement ook ideaal; je hebt er op de dag zelf geen werk meer aan en je weet zeker dat je binnen je budget blijft. Dat wordt straks een geslaagd personeelsfeest, gegarandeerd!