Tips voor een romantische vakantie met z'n tweeën

Tips voor een romantische vakantie met z'n tweeën

Wil je er met je partner tussenuit? Een vakantie is ideaal om allebei weer opgeladen terug te komen. Bovendien zorgt zo'n vakantie ervoor dat je weer in verbinding staat met elkaar en je samen een nieuwe herinnering kunt koesteren. Gelukkig zijn er enorm veel plekken dicht bij huis waar je een romantische overnachting kunt beleven. Eentje die je niet snel meer vergeet! Kijk mee naar deze tips voor een bijzondere vakantie in eigen land. Er is zoveel mogelijk! En een fijn pluspunt: je rijdt er zo heen met de auto of het openbaar vervoer!

Vakantiehuis met wellness

Als je met z'n tweeën op vakantie wilt, kom je vaak bij een hotelkamer uit. Maar wist je dat je ook een vakantiehuisje voor 2 personen kunt huren? Zo geniet je van veel meer vrijheid dan wanneer je in een hotel slaapt. Je bepaalt zelf wanneer je ontbijt en je hebt ook de gelegenheid om zelf te koken 's avonds. De meeste vakantiehuizen zijn erg groot en ruim en gemaakt voor hele families. Gelukkig zijn er ook genoeg kleine vakantiehuisjes voor 2 personen te vinden. Een vakantiehuisje voor 2 personen beschikt daarnaast ook vaak over privé wellness faciliteiten. Niks is fijner dan je eigen privé sauna, hottub of bubbelbad te hebben. Dat wordt genieten samen!

Luxe wellness suite huren

Daarnaast kun je natuurlijk altijd nog een wellness suite huren. Dit doen stelletjes vaak wanneer zij maar één nacht weg willen gaan. Het voordeel hiervan is dat je vaak een mooi uitzicht hebt vanaf je hotelkamer en je geniet van een heerlijk ontbijtje de volgende ochtend. Een luxe wellness suite beschikt over vele luxe faciliteiten en is vaak groter dan een 'gewone' hotelkamer. Ook kan een wellness suite over allerlei privé wellness faciliteiten beschikken. Een suite beschikt vaak over een bubbelbad, maar het is ook mogelijk om er een met privé sauna te huren. Wat ook mogelijk is is een suite met ligbad, zodat je lekker kunt badderen.

Privé spa met overnachting

Wil je genieten van nóg meer wellness faciliteiten voor jullie uitje? Dan bestaat er altijd nog de optie om een privé spa met overnachting te boeken. Een privé spa is vaak veel groter dan een wellness suite. Een privé spa beschikt over vele wellness faciliteiten waar jullie samen van kunnen genieten. Denk aan meerdere sauna's, een zwembad, maar ook een voetenbad, kruidenbad en nog veel meer. Je hebt dan de optie om er ook een overnachting bij te boeken. Maar je kunt een privé spa ook altijd voor een paar uurtjes huren. Ook een leuk idee dus! In Nederland bestaan er een heleboel privé spa's die te huur zijn. Kies er een bij jou in de buurt of een op een mooie locatie.