Wat doen tijdens een dagje regen op Kos?

Wat doen tijdens een dagje regen op Kos?

Wat doen tijdens een dagje regen op Kos? Dat is de vraag die veel toeristen zich stellen wanneer ze het weerbericht bekijken en zien dat er in hun vakantiebestemming flink wat regen is voorspeld. Gelukkig is er genoeg te doen op Kos, ook als het regent!

Bezoek de Asklepion

Dit is het oudste medische centrum van Europa en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een interessante plek om te bezoeken, ook als het buiten regent. Omdat alles buiten is, zal het vandaag een stuk rustiger zijn dan op andere dagen. Koop een paraplu en profiteer van de rust in Asklepion. Dit is echt een aanrader.

Het museum van Heraklion

Dit is een interessant museum waar je veel kunt leren over de geschiedenis van Kos. Zeker als het regent is dit de perfecte plek voor een uitstapje. Het museum is namelijk geheel overdekt. Het museum is goed bereikbaar met de bus. Er gaat ieder kwartier een bus vanaf Knossos. Een toegangskaartje kost vandaag de dag ongeveer €14,00 per persoon.

Winkelen in Kos stad

Is het regenachtig? Kies dan voor een heerlijk dagje winkelen in Kos stad. Er zijn veel leuke winkels, boetiekjes en markten waar je terecht kunt voor een mooie souvenir of cadeau. Vergeet niet om wat te eten in een van de gezellige tavernes. Als het weer even omslaat, kun je altijd nog naar het strand.

Toeren over het eiland

Als je het eiland Kos wilt verkennen, dan kun je er ook voor kiezen om een auto te huren. Op deze manier kom je op plekken die je anders niet zou vinden en leer je alles over de geschiedenis van het eiland. Om je heen geniet je van het mooie uitzicht en zie je de geschiedenis van dit geweldige eiland. Wij raden op een regenachtige dag zeker aan om een auto te huren en heerlijk over het eiland te rijden. Geniet van het prachtige uitzicht, bezoek de lokale restaurants en stap even uit in de dorpjes, als het even droog is.

Kos is dus een perfecte vakantiebestemming, ook als het regent! Er is genoeg te doen op deze Griekse eiland. Wij hopen dat we je met deze tips hebben kunnen helpen. Veel plezier op Kos!