Wat is er te doen in Kinderdijk?

Wat is er te doen in Kinderdijk?

Kinderdijk staat bij iedereen bekend om de vele molens die er staan. Het is hét plekje in Nederland wat zeker bij de toeristen goed bekend staat. Wanneer je naar Kinderdijk gaat dan weet je gewoon dat je molens gaat bezoeken en bezichtigen. Het staat er daar vol mee.

Fotograferen in Kinderdijk

Wanneer je gek bent van fotograferen dan kan je dat in Kinderdijk goed met elkaar combineren. Je kunt daar echt genoeg mooie plekjes vinden en zeker voor buitenfotografie kan je daar je hart ophalen. De meeste molens die in Kinderdijk staan die zijn ook van binnen te bezichtigen. Er zijn zelfs speciale molendagen waarop elke molen ook echt in bedrijf is.

De mooiste fietsplekjes

Ben je iemand die van fietsen houdt en eens een nieuwe route wil fietsen? Je kunt dat doen daar je fiets mee te nemen naar Kinderdijk. Bevestig je fietsen op de fietsdrager op je auto en rijd daarheen om vervolgens daar eens een mooie route te fietsen langs al de molens die er staan. Wij weten zeker dat je een geweldige dag zult hebben en wanneer je dit deel van Nederland nog nooit hebt gezien dat je er zeker nog eens naar terug wilt komen.

Wil je er een lekker weekend weg van maken dan kan dat natuurlijk ook. In deze provincie is er meer dan genoeg te zien en zullen er zeker mooie plekjes te vinden zijn waar jij een nachtje kunt overnachten. Je zit, wanneer je naar Kinderdijk gaat, vlakbij het bruisende Rotterdam. Ook daar is genoeg te doen. Je zit dan dus ook dichtbij het Biesbosch waar je ook fijn een stuk kunt fietsen en kunt genieten van de natuur onder andere.

Je hebt dus ondertussen wel in de gaten dat 1 dag gewoon te weinig is om Kinderdijk te bekijken en de plaatsen eromheen. Een weekend dat heb je echt wel nodig om intens te genieten. Of het nu lopend is of op de fiets, het is een onwijs mooi gebied om doorheen te fietsen of wandelen en waar je echt hele mooie foto’s kunt maken.