Zin in een onvergetelijke stedentrip?

Zin in een onvergetelijke stedentrip?

Het grote voordeel van een stedentrip is dat je er even helemaal uit bent. Je bent in een andere omgeving, even lekker onthaasten en bovendien is er van alles te zien in de grote steden. Een stedentrip is leuk om te maken met je levenspartner, maar ook met een vriend of vriendin. Wij hebben drie tips voor je om naar toe te gaan. Voor welke wereldstad ga jij?

Napels

Napels is een heerlijke stad voor een fantastische stedentrip. Het is er altijd heerlijk weer (zelfs in de winter nog minimaal 15 graden), er zijn veel bezienswaardigheden en het eten is er uitstekend. Over het eten gesproken; ga eens naar Pizzeria Da Michela in Napels, hier eet je de beste pizza’s ter wereld! Napels ligt op maar drie uurtjes vliegen van Nederland, dus je bent niet veel reistijd kwijt. Als je toch in Napels bent, breng dan ook zeker een bezoek aan de vulkaan de Vesuvius. Je vindt hier een prachtig maanlandschap, echt de moeite waard. Je leest het; Napels heeft veel te bieden!

Dubai

Als je door Dubai loopt, val je van de ene verbazing in de andere. Je kunt hier onder andere het hoogste gebouw ter wereld zien, dit is de Burj Khalifa, dit gebouw is maar liefst 828 meter hoog! Ben je dol op winkelen? Ga dan naar het grootste winkelcentrum ter wereld, hier in het Dubai Mall vind je meer dan 1200 winkels. In Dubai kun je ook de grootste fontein ter wereld bewonderen, gooi er een muntje in, misschien brengt het geluk! Even er helemaal uit? De woestijn ligt hier letterlijk om de hoek, scheur lekker met een terreinwagen door het zand, in Dubai is alles mogelijk!

Barcelona

Hou je van een stad met historie? Een stad die bekend staat om zijn prachtige kunstwerken? Vind je het heerlijk om het gevoel te hebben dat je echt tussen de lokale mensen je stedentrip beleeft? Boek dan een stedentrip naar X Barcelona. Deze Spaanse stad heeft alles in huis voor een heerlijke stedentrip. Alle bezienswaardigheden in Barcelona liggen redelijk dichtbij elkaar, de sfeer is er relaxt en er is echt heel veel te doen. Zo kun je er de prachtige kunstwerken van Gaudi bewonderen, een bezoek brengen aan voetbalstadion Camp Nou en natuurlijk lekker tapas eten. Dat wordt een onvergetelijke stedentrip naar Barcelona!